CAMICETTA SNOBWindsorMax MaraLuisa CeranoLouis and MiaANNE CLAIRERepeatJOSEPH RIBKOFFSeductivePiuPiuIbanaRaffaello RossiGigueMACMarthje
Exclusief, casual-chic, mooi en vrouwelijk elegant, heel rijk én toch draagbaar zijn termen die kenmerkend zijn voor de uitgebreide collectie van bySYLVIA - mode en accessoires - te Roermond. De mix van onze merken heb ik zo samengesteld dat de diverse collecties perfect matchen.... een ware 'snoepjes winkel' voor de echte fashionista! Klik op de merknamen voor meer informatie en tevens een foto-impressie, die aangeeft wat u van onze merken in het seizoen Spring/Summer 2019 kunt verwachten.
Naast de genoemde merken voeren wij nog andere labels waaronder de luxe shawls en accessoires van BIANCA VAN LEUR, MAXMARA en WINDSOR. U vindt ook de blouses en luxe tops van CAMICETTA-SNOB en ANNE FONTAINE. Laat u verrassen door deze vele mooie en exclusieve stoffen met haar rijke prints! De exclusieve sieraden en accessoires zijn vertegenwoordigd door MARTHJE, een wisselende en rijke collectie oorbellen en luxe kettingen waarvan elk stuk uniek is. Onze koningin Maxima is er ook fan van!
De exclusieve blouses en elegante tops van het nieuwe label LOUIS&MIA en de high-end collectie van WINDSOR beleven het komende seizoen SPRING/SUMMER 2019 hun primeur! Het Italiaanse label PIU&PIU en de prachtige pantalons en rokken van SEDUCTIVE zijn heel goed ontvangen en tonen ook voor dit voorjaar-zomerseizoen weer een verrassende en mooie collectie. Het exclusieve Belgische Label GIGUE gaat na een mooi en succesvol eerste seizoen, zeker en wél, opnieuw verrassen! Het totaalbeeld van de collectie BySylvia is wederom heel vernieuwend en past sluitend in het heden en exclusieve modebeeld.

Klik op de diverse merken voor meer informatie van het betreffende label en u vindt tevens een collage van haar actuele campagne foto's. Deze foto's geven u een impressie van het internationale modebeeld en de collecties Spring/Summer 2019!

TRENDS and STYLES VOORJAAR/ZOMER 2019:

Graag wil ik u informeren wat de internationale modewereld weer in petto heeft, met de presentatie van haar couture tijdens dit seizoen. De diverse campagne foto’s van onze merken zullen de trends van dit seizoen absoluut bevestigen!

... bij deze heet ik u van harte welkom in de BySylvia voorjaars-/zomercollectie van 2019, de start van een nieuw fashion seizoen, met wederom een hele spannende en verrassende collectie. Ontdek de nieuwste modetrends en styles voor de lente/zomer 2019.
Cool Down ... met moderne silhouetten, feminine details en sportieve breaks zijn het centrum van de soevereine luxe look. De fashion-style 'Power-Dressing'vindt haar weg als een coole blend van stijlen, met luxe transparante stoffen, vrouwelijke nonchalance en urban sportieve elementen. Innovatief en ultra nonchalant, met kenmerkende elementen geïnspireerd uit de Streetwear, met krachtige kleuraccenten en passende grafische prints worden oversized fit gedragen. Cosy pullovers completeren de collectie en zetten de (kleur) toon. Het modebeeld is een samensmelting van pure kleuren met multiculturele invloeden, die weer samengaan met de Streetwear-input en Bohemian details uit de 50er jaren. Ultramoderne, super zachte en zomerse materialen, waaronder superfijn gebreide Merino wol en luxe “sweats” worden gecombineerd met transparante en crêpe zijden blouses en tops. De “femme-sportief” staat dit seizoen in de fashion focus, waarbij Cross-styling en subtiele neo sportiviteit samengaat tot een absolute look met vrouwelijke allure.
Dessins als Glencheck, Pepita en strepen vertegenwoordigen de grafische zwaartepunten met zwart-wit als elementaire kleurcombinatie. De kleuren in deze zomercollectie zijn fris en stralend mooi met nieuwe ongewone combinaties, waarbij we zachte Cherry Blossom tinten mixen en matchen met flitsende kleuren als Hot Pink en Acid Yellow. De kleur Coral Orange is hot! De kleur geeft uitdrukking aan warmte en intimiteit en geeft vrolijke energie, als reactie op de koude digitale technologie die ons leven tegenwoordig beheerst.
De pantalons dit seizoen combineren details uit de streetwear, met vrouwelijke stijlelementen en een vleugje sportiviteit. De luxe materialen en stoffen met opvallende kleuren als pastel en neon bevestigen de zelfbewuste en luxe vrouw van vandaag. De broeken worden nonchalant cool en cropped of lang en wijd gedragen. De materialen zijn divers en met grote zorg gekozen en lopen uiteen van chiffon, kant tot denim en van leer tot poplin.
Het tweedelig pak is wederom een klassieker en mag niet in uw garderobe ontbreken. Denim en leren pantalons en rokken blijven onverminderd populair.


Ik wens u veel plezier en inspiratie toe en graag wil ik u vrijblijvend adviseren in uw eigen keuze!