Partners

Met de onderstaande bedrijven werken wij samen:

Het Arresthuis

Logo

Een verblijf in dit luxe hotel Het Arresthuis, in het historische centrum van Roermond, zult u als zeer bijzonder ervaren. Dit voormalige detentiecentrum heeft van 1863 tot 2007 géén vrijwillige bezoekers gehad. Vanaf 2011 kunnen de gasten in dit hotel/restaurant genieten van luxe en comfort. - Margje Spätjens (marketing & sales manager)

Rulkens schoenen

Logo

Rulkens schoenen zorgt met haar exclusieve en mooie schoenen voor de perfecte beeldvorming van het actuele modebeeld, in de winkel en ook in mijn LookBook!

Luc van Antwerpen Optiek

Logo

Opticien Optometrist voor exclusieve en trendy brillen met lef.... Een greep uit onze merken: Theo, Salt Eyewear, Lunor, Orgreen, Modo Eyewear e.a.. Website: www.lucvanantwerpenoptiek.nl

Caffè e Vino

Logo

De naam zegt genoeg..,dit exclusieve etablissement, met haar heerlijke Italiaanse verwen koffie en wijde range van verrassende en speciale wereld wijnen, waar u dagelijks terecht kunt voor een heerlijke lunch en/of diner. Na de carnaval zal Caffè e Vino haar deuren openen! Meer info: stuur een mail naar Anita en Herbi Zimmerman.