Welkom bij bySYLVIA.nl

Beste dames,

Bent u als klant nog niet ingeschreven bij bySYLVIA en wilt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen en nieuwste modetrends, gelieve dan het onderstaande formulier in te vullen en dit vervolgens door te sturen. Ik ga u dan informeren omtrent de merken welke wij actueel voeren en tevens een impressie geven van de collectie, zoals ik deze heb ingekocht voor de diverse seizoenen. Momenteel ben ik alweer volop bezig met de inkoop en samenstelling van de collectie Herst/Winter 2019/2020. Ik weet zeker dat ook deze collectie weer een aangename verrassing zal gaan worden, met weer nieuwe items van hele mooie en exclusieve labels!

Tevens kunt u na de inschrijving, middels uw persoonlijke wachtwoord, zelf inloggen op de site. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment het saldo van uw persoonlijke waardecheque in te zien. Na een eventuele aankoop wordt een percentage van deze aankoop aan uw saldo toegevoegd. Middels een mail zullen wij u gaan informeren, in welke periode u deze waardecheque kunt komen inwisselen.

Deelnemen aan deze spaarregeling kan uitsluitend na uw inschrijving! Dit i.v.m. de automatisering van het spaarsysteem.

Wij zullen uw inschrijving absoluut niet misbruiken voor het periodiek versturen van reclamemails en/of deze doorlinken aan derden!!

Bedankt voor de inschrijving. Graag nodig ik u uit mijn winkel te komen bezoeken. Een heerlijke espresso/cappuccino of vers kopje thee staat altijd voor u klaar.

Tot dan!

Groetjes Sylvia

@
Kies uw eigen wachtwoord
Herhaal uw wachtwoord