CAMICETTA SNOBWindsorFABIANA FIlIPPIROBERT FRIEDMANH.A.N.Max MaraLuisa CeranoLouis and MiaANNE CLAIRERepeatJOSEPH RIBKOFFSeductiveIbanaRaffaello RossiGigueMACMarthje
Exclusief, casual-chic, mooi én vrouwelijk elegant, heel rijk én toch draagbaar zijn termen die kenmerkend zijn voor de uitgebreide collectie van bySYLVIA - mode en accessoires - te Roermond. De mix van onze merken stel ik zo samen dat de diverse collecties perfect matchen.... een ware 'snoepjes winkel' voor de echte fashionista! Klik op de merknamen voor meer informatie en tevens een foto-impressie, die aangeeft wat u van de merken in het seizoen Autumn/Winter 2020/21 kunt verwachten.
Naast de genoemde merken voeren wij nog andere labels waaronder de luxe shawls en accessoires van MALA ALISHA, MAXMARA en WINDSOR. U vindt ook de rijke blouses en luxe tops van CAMICETTA-Snob en LOUIS&MIA. Laat u verrassen door de vele mooie en exclusieve stoffen en haar rijke prints! De exclusieve sieraden en accessoires zijn opnieuw vertegenwoordigd door MARTHJE, een wisselende en rijke collectie oorbellen en luxe kettingen waarvan elk stuk uniek is. Onze koningin Maxima is er nog steeds fan van!
De exclusieve blouses en elegante tops van het Italiaanse label ROBERT FRIEDMAN en de high-end collectie van het modelabel FABIANA FILIPPI gaan inmiddels hun derde seizoen in! Het Italiaanse label WINDSOR en de prachtige pantalons en rokken van SEDUCTIVE en RAFFAELLO ROSSI zijn wederom heel erg goed ontvangen en tonen ook dit seizoen weer een verrassend mooie collectie. Het Belgische Label GIGUE gaat u, zeker en vast, opnieuw verrassen! Het totaalbeeld van de collectie door bySylvia is wederom heel vernieuwend en past sluitend in het heden en exclusieve modebeeld. Het Label REPEAT komt dit seizoen met een luxe leer- en suèdelijn!!

Klik op de diverse merken voor meer informatie van het betreffende label vindt u tevens een collage van haar actuele campagne foto's, welke u een impressie geven van het internationale modebeeld en de actuele collectie!

TRENDS and STYLES Herst/Winter 2020/21

Graag wil ik u informeren wat de internationale modewereld weer voor ons in petto heeft. De diverse campagne foto’s van onze LABELS zullen e.e.a. absoluut bevestigen!

Ontdek de nieuwste modetrends en styles in mijn preview Autumn/Winter 2020/21. De start van weer een nieuw Fashion seizoen, met hele mooie, spannende en verrassende collecties.

Graag informeer ik U over de belangrijkste trends voor het modeseizoen Herfst/Winter 2020.
Designers tonen in hun creaties elegantie met extreme luxe aan de ene kant en aan de ander kant zweeft er ook een stoere geest door het modebeeld van deze winter, dit als inspiratie voor de ‘Femme Rebelle’. De combinatie van deze invloeden viert de geraffineerde én krachtige vrouw van vandaag. Dressed upchic, in een wereld vol verandering!

Met mooie klassieke kleurcombinaties, maar ook een pallet aan accent kleuren, waaronder geel en rood, is er in dit modeseizoen voor iedereen wel iets passends te vinden. Aan de basis liggen rijke exclusieve stoffen van brokaat, jacquard en fluweel. Een reis die ons leidt door oude theaters en victoriaanse kastelen met fraaie beige-, bruin-, zwart- en grijstinten. Ook de luxe Cashmere items zullen dit beeld absoluut ondersteunen. Neutrale kleuren met een twist van blauw zijn een populaire keuze.

Er zijn veel oversized silhouetten waarbij de kleding in af te pellen laagjes wordt gedragen.
De aanhoudende vintage trend zetten veel collecties in een retrospectief. Nostalgie voelt veilig … veel natuurlijke materialen met aardse kleuren tonen in veel shows een relatief donker kleurbeeld.
De elegante dames pakken zijn hot met mooie stoffen in een sandy-color en/of een typische print uit de ruitersport. Heel charmant en luxe gecombineerd met een passende turtleneck.
Naast de trenchcoat zijn in deze winter de Capes hot. In anorakvorm, met mouwtjes, ingesnoerd of juist heel oversized. Franjes geven een frivole rand aan een serieus modeseizoen.

De lengtes van pantalons en rokken zijn heel divers. Het is niet alleen midi, niet alleen maxi en ook niet kort … een verrassende lengte waaraan we moeten wennen! De jurkjes zijn absoluut ladylike en komen weer terug als dagelijkse to go.

Soepele en ultra zachte lederen/suède pantalons, colberts en rokken zijn op elke catwalk sterk vertegenwoordigd en worden als stoere ‘Suits’ gecombineerd.
Dit seizoen hebben de stylisten de tijgerprint gekozen. Deze print van zwart en warm bruin is chique en in combinatie met een luxe white turtleneck absoluut “the look”.

Ik wens u veel plezier en inspiratie toe en graag wil ik u vrijblijvend adviseren in uw eigen keuze!