Exclusief, casual-chic, mooi én vrouwelijk elegant, heel rijk én toch draagbaar zijn termen die kenmerkend zijn voor de uitgebreide collectie van bySYLVIA - mode en accessoires - te Roermond. De mix en match van de merken stel ik zo samen dat de diverse collecties perfect samensmelten .... een ware "snoepjes winkel" voor de echte fashionista! Klik op de merknamen voor meer informatie en tevens een foto-impressie, die aangeeft wat u van de merken in het seizoen SPRING/SUMMER 2023 kunt verwachten.
Naast de genoemde merken voeren wij nog andere labels waaronder de luxe shawls, riemen en accessoires van GAYNORBONGARD, MALA ALISHA en H.A.N. riemen. U vindt ook de rijke blouses en luxe tops van HERZEN'S. Laat u verrassen door de vele mooie en exclusieve stoffen en haar rijke prints! De exclusieve blouses en elegante tops van het Italiaanse label ROBERT FRIEDMAN en de high-end collectie van het nieuwe modelabel NATAN en PESERICO zijn bijzonder en heel mooi, maar ook elegant én ready to wear! Het Italiaanse label WINDSOR en de prachtige pantalons en rokken van SEDUCTIVE en RAFFAELLO ROSSI zijn altijd top en tonen ook dit seizoen een verrassende en luxe collectie. Het Belgische Label GIGUE gaat u, zeker en vast, verrassen! Het totaalbeeld van de snoepjescollectie door bySylvia is wederom heel vernieuwend en past sluitend in het heden en exclusieve modebeeld. Het label ANNE CLAIRE en REPEAT bieden samen een optimale mix in luxe knitwear. 
De exclusieve sieraden en accessoires zijn vertegenwoordigd door de JEWELS van MARTHJE, een wisselende en rijke collectie oorbellen en luxe kettingen waarvan elk stuk uniek is. Onze koningin Maxima is er nog steeds fan van!
Klik op de diverse merken voor meer informatie van het betreffende label vindt u tevens een collage van haar actuele campagne foto"s, welke u een impressie geven van het internationale modebeeld en de actuele collectie!

TRENDS / STYLES VOORJAAR/ZOMER 2023.

Graag wil ik u, middels mijn preview, informeren wat de internationale modewereld in petto heeft. De diverse campagne foto’s van onze LABELS zullen deze trends absoluut bevestigen!
De start van een nieuw Fashion seizoen, met weer hele mooie items en spannende collecties.

Wat zijn de trends die de internationale catwalk ons toont en hoe vertalen we dit naar het straatbeeld van het modeseizoen voorjaar-/zomer 2023. We zien veel (semi-)transparante stoffen voorbijkomen in het modebeeld. Met zowel lichte, alsook donkere doorschijnende stoffen. Heel veel keuze dus. Ook zien we pluche, franjes en andere tierelantijnen tijdens de internationale modeshows. De minimalistische look maakt plaats voor romantiek met zwierige detail en luxe tropische prints. De tuniekjurken zijn sterk vertegenwoordigd en zorgen voor een vrouwelijke en elegante verschijning. Veel modehuizen tonen de kleur van de liefde … knalrood staat in de spotlight. Toch lijken de kleurbeelden te botsen. Naast het krachtige rood zijn ook de zachte natuurlijke pasteltinten zeer sterk vertegenwoordigd. Het varieert van het sombere mosgroen en diverse grijstinten, naar pastel-/ lichtgeel, hemelsblauw, lila en knalroze. Van donker naar licht je mag en kunt allerlei kleurgradaties dragen en combineren. Het klassiek witte overhemd is een garderobeheld die allesbehalve basic is! Dé look voor accessoires en riemen is goud. Een gouden blouse of top staat deze zomer voor luxe en stijl en geeft je basic-look de juiste nuance. Kleding is dit modeseizoen als een anker. Het modebeeld voor de dames toont mannelijke items met passende items. Hierdoor ontstaan voor de fashionista vrouwelijke en soepele kostuums in monochrome kleuren, voor een opvallende en modieuze look. Luxe pantalons en blouses, die als jasje gedragen worden, zijn hét uniform deze zomer en tonen een zelfbewuste en sterke vrouw.

Ik wens u veel plezier en inspiratie toe en graag wil ik u vrijblijvend adviseren in uw eigen keuze!